چگونگی کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال
در بخش اول از مقاله ی چگونگی کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال قصد داریم تا شما را با یکی دیگر از کلاه برداری ها درون ارزهای دیجیتال آشنا کنیم . بازار ارزدیجیتال به دلیل سود های زیادی که به کاربران در سال های اخیر داده است باعث ایجاد محبوبیت بین کاربران شده است . همین دلیل باعث شده است که عده ای سود جو و کلاه بردار از این طریق به وسیله ی کاربران ساده کلاه برداری را انجام دهند . کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال چه زمانی رخ می دهد ؟ کلاه برداری از طریق سیگنال ها زمانی رخ می دهد که کاربران بدون داشتن سوادی کافی در مورد ارزهای دیجیتال وارد بازار شده و در تله ی کلاه برداران می افتند . عمده دلایلی که ممکن است کاربران در تله بیافتند ریسک های موجود در بازار ارزهای دیجیتال می باشد . با ما همراه باشید با مقاله ی چگونگی کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال تا شما را با مسائلی مهم تر آشنا کنیم .
کلاه برداری در ارزهای دیجیتال
در این بخش از مقاله ی چگونگی کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال قصد داریم تا شما را با انواع کلاه برداری ها درون ارزهای دیجیتال آشنا کنیم . قطعا کلاه برداری در بازار ارزهای دیجیتال کاملا متفاوت با بازار های مالی معمولی می باشند . در این زمان کلاه برداران با استفاده از روش های کلاه برداری کاملا روی کاربران سوار می شوند یکی از این سو استفاده ها کلاه برداری پامپ و دامپ می باشد . در این روش از کلاه برداری توسط اشخاص سودجو نوسانات بسیار زیاد می شوند . کلاه برداران ارزهای دیجیتال غیر قابل ارزش خود را طوری تبلیغ می کنند که عده ی زیادی این ارز را خریداری می کنند و در آخر این ارزهای دیجیتال کلاه برداری محسوب می شود . شما می توانید برای اطلاعات بیشتر راجب این موضوع مقاله ی پامپ و دامپ چیست را مطالعه کنید .
منظور از کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال چیست ؟
با ورود افراد متفرقه که هیچ گونه آشنایی با ارزهای دیجیتال ندارند این سیگنال دو طرفه تشکیل می شود کلاه برداران از طریق شبکه های اجتماعی محبوب مانند اینستاگرام ، تلگرام ، توییتر ، و غیره دارای کانال های بسیار قدرتمند با دنبال کننده ی بسیار زیاد هستند و از طریق سیگنال های شبکه های اجتماعی سعی در این دارند که اعتماد کاربران را جلب کنند پس از جلب شدن اعتماد کاربر در این مواقع مشت آخر از سوی کلاه برداران به کاربران عادی برخورد می کند و در نهایت کاربران عادی کاملا از بین می روند . در این زمان ها کاربر هیچ اطلاعاتی از کلاه بردار ندارد و دست کاربر عملا به هیچ جا بند نیست و هیچ کس پاسخگو این مشکل نیست . پس قبل از خرید ارزهای دیجیتال باید به نکات بسیار ریزی اشاره داشته باشید . برای اطلاعات بیشتر راجب این موضوع مقاله ی ۱۰ نکته ی مهم در خرید ارزدیجیتال را مطالعه کنید .
تشخیص سیگنال های واقعی از سیگنال های کلاه برداری و فیک
در این بخش از مقاله ی کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال شما را با تشخیص سیگنال های واقعی از فیک و تقلبی آشنا کنیم . همان طور که گفته شد کلاه برداران با سیگنال دروغ و فیک کاربران را به سمت خود می کشند مهم ترین عامل در این زمان از سوی کاربر و تریدر حرفه ای این است که بتواند سیگنال های واقعی را از فیک تشخیص دهند . با ما همراه باشید در ادامه ی مقاله ی کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال تا شما را روش هایی که بتوانیم سیگنال های واقعی را از سیگنال های فیک تشخیص دهیم آشنا کنیم که عبارتند از :
۱ – بررسی هویت ادمین شبکه
اگر شما یک تریدر حرفه ای باشید در مرحله ی اول باید اقدام به بررسی هویت و تاریخچه ی ادمین شبکه یا همان کسی که این سیگنال ها رو درست می کند را بررسی کنید که آیا این افراد یک فرد حرفه ای و یا یک فرد آماتور می باشد ، و از چه طریقی این سیگنال ها را وارد شبکه می کند ، آیا بعد از وارد شدن این سیگنال ها به شبکه ، شبکه کاملا مختل شده و یا هنوز در حال رد و بدل شدن اطلاعات می باشد . در برخی از زمان ها که سیگنال ها فیک و تقلبی می باشد بعد از کلاه برداری ادمین ها به طور کامل شبکه را مختل و از کار می اندازند که هیچ رد پایی از آن ها وجود نداشته باشد .
۲ – استفاده از تجربه ی دیگران برای جلوگیری از کلاه برداری از طریق سیگنال ها در ارزدیجیتال
استفاده از تجربه ی دیگران در هر زمینه ای ما را یک قدم به پیروزی و موفقیت نزدیک تر می کند . در این زمان ها برای این که تشخیص دهید سیگنال ها فیک است یا خیر باید از کامنت های کاربران و ترید هایی که در آن شبکه وجود داشته اند استفاده کنید . البته لازم به ذکر است که روش تجزیه و تحلیل کامنتی هم شاید در برخی از اوقات کار ساز نباشد .
۳ – تجزیه و تحلیل رمز ارز مورد نظر
اصلی ترین کاری که باید برای تشخیص سیگنال فیک انجام دهید تحلیل ، بررسی رو تاریخچه ی ارزدیجیتال مورد نظر می باشد . یکی از این تجزیه تحلیل ها این است که تریدر ها باید آنالیز کنند تا این ارزدیجیتال چه سالی به وجود آمده و طی سالی که به وجود آمده است چه میزان کاربر را به خود جذب کرده ، آیا این کاربران که وارد این ارزدیجیتال شده اند طی مدت کوتاهی از این کریپتو خارج شده اند اگر چنین شرایطی حاکم باشد به این معنا است که این ارزدیجیتال یا از عملکرد ضعیفی برخوردار بوده و یا کلاه برداری بوده است و تحت هیچ شرایطی نباید سراغ این ارزهای دیجیتالی بروید . شما باید ارزهای دیجیتال برتر را آنالیز پیدا کرده و سپس روی این ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنید برای اطلاعات بیشتر در این رابط مقاله ی ۱۰ ارزدیجیتال برتر سال ۲۰۲۳ را مطالعه کنید .
انواع سیگنال ها در ارزدیجیتال
به طور کلی دو نوع کلی سیگنال درون ارزهای دیجیتال وجود دارند که عبارتند از :
۱ – سیگنال های خودکار :
این نوع سیگنال ها به وسیله ی کدنویسی مدرن در علم کامپیوتر تشکیل و ساخته شده اند . در این نوع سیگنال الگوریتم ها نقش به سزا و مهمی را برای کاربران ایفا می کنند . این نوع سیگنال ها توسط الگوریتم های هوشمندی که کد نویسی شده اند مدیریت و اجرا می شوند . نرم افزار ها در این نوع سیگنال ها می توانند کاربر تا حد بسیار زیادی راهنما کنند .
۲ – سیگنال های دستی :
این نوع سیگنال ها از سیگنال های قدیمی درون شبکه محسوب می شوند در این نوع سیگنال ها افراد بدون ابزار خاصی روی معاملات شبکه آنالیز ها را انجام می دهند . بیشتر در این نوع سیگنال ها افراد از طریق علم و دانش خود معاملات را پیش بینی و روی آن کار می کنند .
یک نظر
مریم
سلام لطفا مراقب باشین کلاهبردار ها توی تلگرام زیاد هستند؟