هوش مصنوعی گوگل چیست و چه کاربرد هایی دارد ؟
هوش مصنوعی گوگل چیست ؟ چند ماهی است که بمب اتمی به نام هوش مصنوعی دنیای تکنولوژی را متحول کرده است که در گوگل هم کاربرد بسیار زیادی دارد . هوش مصنوعی Google که قبلا به عنوان Google Research نیز شناخته می شد ، شاخه ای از تحقیق و توسعه هوش مصنوعی گوگل برای برنامه های کاربردی هوش مصنوعی آن است . گوگل ، یکی از زیر مجموعه های شرکت مادر آلفابت ، در کنفرانس Google I/O 2018 از هوش مصنوعی خود به عنوان یک بخش «تحقیق خالص» رونمایی کرد ، به این معنی که هدف آن هیچ محصولی نیست . هوش مصنوعی Google بر پروژه های تحقیقاتی متمرکز است که توسعه ویژگی ها و فناوری هوش مصنوعی را به روش هایی که به محصولات Google تبدیل می شوند یا محصولات موجود را بهبود میبخشند ، مانند Google Assistant، Google Docs، Google Maps، Google Search و Google Translate، ترویج می کنند . حوزه های تحقیق شامل یادگیری ماشینی (ML) ، یادگیری عمیق ، شبکه های عصبی ، روباتیک ، بینایی کامپیوتر و پردازش زبان طبیعی (NLP) است . بله متعجب نباشید هنوز خیلی زود است در ادامه ی این مقاله می خواهیم شما را با شگفت انگیز ترین ویژگی های هوش مصنوعی گوگل آشنا کنیم .
هوش مصنوعی گوگل چگونه کار می کند ؟
هوش مصنوعی گوگل تحقیقات داخلی در مورد هوش مصنوعی را انجام می دهد و در مجموعه ای از برنامه های تحقیق و توسعه برای ایجاد انواع جدیدی از فناوری های هوش مصنوعی سرمایه گذاری می کند . چنین مشارکت هایی شامل همکاری با رهبران صنعت و موسسات دانشگاهی است . گوگل برخی از تحقیقات هوش مصنوعی خود را از طریق ابزار های منبع باز به اشتراک می گذارد و یافته ها و ابزار های هوش مصنوعی خود را برای کاربران به اشتراک می گذارد . در توسعه و ارتقای محصولات هوش مصنوعی ، گوگل از داده ها و الگوریتم های ML برای توسعه سیستم های هوش مصنوعی استفاده می کند که می توانند الگو ها را تشخیص ، پیش بینی و محتوای اصلی را تولید کنند .
هوش مصنوعی گوگل محتواهای خود را از کجا می آورد ؟
هوش مصنوعی گوگل داده ها را از تعاملات کاربر و انواع دیگر داده های جمع آوری شده از موتور جستجوی خود و سایر سرویس ها مانند Google Maps و Google Photos استخراج می کند و در نهایت داده ها پردازش ، پاکسازی و برای تجزیه و تحلیل آماده می شوند . الگوریتم های ML مجموعه داده ها را تجزیه و تحلیل و سپس اطلاعات مهم را استخراج می کنند . این فرآیند تجزیه و تحلیل همچنین خود الگوریتم های ML را آموزش می دهد و دقت آنها را بهبود می بخشد . پس از آموزش ، این الگوریتم ها بر روی داده های جدید آزمایش می شوند . اگر مطابق با استاندارد های Google عمل کنند ، در محصولات Google مانند Google Assistant ادغام می شوند . با دستیار هوش مصنوعی ، Google می تواند دستورات کاربر را پردازش و بهترین نتیجه را برای آنها به نمایش بگذارد .
هوش مصنوعی گوگل برای چه مواردی استفاده می شود ؟
هوش مصنوعی گوگل در چه زمینه هایی فعالیت دارد ؟ غیر قابل باور اما واقعی : نفوذ کامل هوش مصنوعی به گوگل !!!!!!! هم اکنون که در سال ۲۰۲۴ در حال خواندن این مقاله هستید باید به شما بگویم که هوش مصنوعی تقریبا ۸۰ درصد گوگل را فرا گرفته است .
Google Assistant نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی است که به عنوان یک دستیار صوتی برای گوشی های هوشمند و دستگاه های پوشیدنی مانند ساعت های هوشمند اندرویدی عمل می کند .
گوگل کروم از هوش مصنوعی استفاده می کند تا به کاربران مرورگر بخش هایی از ویدیو های مربوط به جستجو هایشان را نشان دهد ، این ویژگی توسط برخی از رقبای مرورگر پذیرفته شده است .
حالت رانندگی Google Maps تخمین می زند که یک شخص به کجا می رود و بدون اینکه کاربر هیچ دستوری صادر کند، حرکت می کند .
Google Photos از یک موتور توصیه مبتنی بر هوش مصنوعی برای پیشنهاد عکس هایی استفاده می کند که ممکن است کاربر بخواهد آنها را به اشتراک بگذارد .
Google Smart Reply از هوش مصنوعی زبان گرا برای پیشنهاد پاسخ های ایمیلی متناسب با سبک شخصی کاربر و مطابق با محتوای ایمیل دریافتی استفاده می کند .
Google Translate یک محصول ترجمه ماشینی عصبی گوگل است که دقت و روانی ترجمه را بهبود می بخشد .
و در بخش آخر شاهد شگفت انگیز ترین هوش مصنوعی خواهید بود که Waymo نام دارد . Waymo یک سیستم رانندگی خودکار است که از سال ۲۰۱۶ بخشی از Alphabet بوده و آزمایشات تاکسی را در سال ۲۰۲۳ آغاز کرده است . فناوری پشت خودرو های بدون راننده علیرغم چالش های جدی همچنان به پیشرفت خود ادامه می دهد . هم اکنون ، ما روز به روز شاهد پیشرفت روز افزون هوش مصنوعی و شاخه های قدرتمند آن خواهیم بود .
نبرد دو غول برتر در جهان تکنولوژی !!!!!
چند ماهی است که جهان تکنولوژی شاهد نبردی متفاوت از گوگل و هوش مصنوعی می باشد . یکی از اهداف اصلی کسب و کار گوگل حفظ تسلط مداوم موتور جستجوی خود است . با این حال ، محبوبیت ChatGPT OpenAI در سال ۲۰۲۲ و پذیرش آن توسط رقیب مایکروسافت به عنوان یک ویژگی چت بات برای موتور جستجوی بینگ و ویندوز ۱۱ توجه جدی را به پروژه های مدل زبان Google AI معطوف کرد .
ChatGPT یک فناوری هوش مصنوعی مولد است که از NLP برای مکالمه با کاربران و تولید محتوای اصلی و پاسخ به سؤالات جستجو استفاده می کند . در حالی که گوگل یک سیستم هوش مصنوعی مولد را به عنوان بخشی از موتور جستجوی خود ندارد ، هم اکنون که در حال خواندن این مقاله هستید جنگی در دنیای تکنولوژی بین گوگل و هوش مصنوعی رخ داده است . اما موارد زیر بسیار مهم می باشند که به شما پیشنهاد می شود حتما آنها را مطالعه کنید . این موارد مهم عبارتند از :
LaMDA : مخفف Language Model for Dialogue Applications یک سیستم مبتنی بر شبکه عصبی است که در گفتگو آموزش دیده است و می تواند مکالماتی را برگزار کند که میزان هوش قابل توجه و بحث برانگیزی را نشان می دهد .
PALM مخفف Pathways Language Model رمزگشایی است که درک خود از زبان برای تجسم استدلال و انجام وظایف مربوط به کد استفاده می کند .
Bard یک سرویس هوش مصنوعی محاوره ای است که توسط PalM 2 پشتیبانی می شود . در حال حاضر بیش از ۱۸۰ کشور ، منطقه و به سه زبان در دسترس است . این پاسخ گوگل به هوش مصنوعی در نظر گرفته می شود و انتظار می رود نهایتا در جستجوی گوگل پیاده سازی شود .
اهداف هوش مصنوعی گوگل چیست ؟
گوگل گفته است که هدف از توسعه و تحقیق هوش مصنوعی این است که مزایای هوش مصنوعی را برای همه به ارمغان بیاورد . در راستای این هدف ، بسیاری از کارهای هوش مصنوعی موتور جستجو گر گوگل با هدف سازماندهی داده های جهانی آن و امکان دسترسی منبع باز به بسیاری از آنها است . کلید این رویکرد انتشار تحقیق ، همکاری با دانشگاهیان و ساخت ابزار ها و فناوری هایی مانند تنسور فلو ، منبع باز است . هوش مصنوعی Google با انجام این کار قصد دارد پیشرفت های تکنولوژیکی را در چندین زمینه ارائه دهد .
برخی دیگر از اهداف هوش مصنوعی Google ، تقویت محصولات و خدمات خودش می باشد . هوش مصنوعی گوگل همچنین در حال توسعه مترجمان زبان فراگیر تر است . هوش مصنوعی مکالمه و دستیاران هوش مصنوعی مولد و چندوجهی ، مانند بارد ؛ رباتیک ؛ و ماشین های بدون راننده جزئی از هوش مصنوعی Google هستند که در حال تقویت می باشند .