کلاهبرداری از طریق وام ها به چه شکل می باشد ؟
کلاهبرداری از طریق وام ها به چه صورتی می باشد ؟ در چند روز گذشته کلاهبرداری جدید در شبکه های مجازی و اجتماعی صورت گرفته که افراد بسیار زیادی را درگیر خود کرده است . اما شاید برای شما سوال پیش بیاید که چگونه این کلاهبرداری صورت گرفته است ؟ برای این موضوع گروهی تشکیل شده است که وعده ی وام های کلان را به افراد می دهند . حال برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید تا شما را با کلاهبرداری از طریق وام ها بیشتر آشنا کنیم . طبق اطلاع رسانی های قبلی تمام اهداف مجله ی رفیق این است که تمام این گروه ها در زود ترین زمان ممکن دستشان رو شود و دیگر نتوانند سر مردم عزیز ایران را کلاه بگذارند . پس از شما که داخل این صفحه هستید و این مقاله را مطالعه می کنید تقاضا می شود برای این که حتی عزیزان شما هم درگیر این کلاهبرداری عظیم نشوند لینک این صفحه را در صفحه های مجازی به اشتراک و برای همه ارسال کنید . برای اطلاعات بیشتر در رابطه با کلاهبرداری در شبکه های اجتماعی در این مدت به شما پیشنهاد می شود تا مقاله ی کلاهبرداری ماهان سپهری و جاوید رادمهر که در ارزهای دیجیتال صورت گرفته است را مطالعه کنید .
شروع کلاهبرداری از طریق وام ها
ابتدا این افراد به چند گروه تقسیم شدند و هر گروه وظایف خاص خود را دارد یک گروه وظیفه ی پشتیبانی ، گروهی دیگر برای انجام کار های شبکه ی مجازی و گروه آخر برای جمع آوری مدارک و مستندات می باشد . کلاهبرداری از طریق وام ها به این صورت می باشد که هر فرد مورد نظر برای گرفتن وام به یک شماره تلفن پیام می دهد و نکته ی مهم اینجاست که این گروه ها تعیین کرده اند که هر فردی هر مبلغی که برای وام بخواهد به او وام تعلق می گیرد . پشتیبانی این گروه ها به صورت ۲۴ ساعته می باشد و شما در هر ساعتی به این گروه ها پیام بدهید به سرعت پاسخ شما را خواهند داد و یا با شما تماس می گیرند .
مراحل کلاهبرداری از طریق وام ها
۱ – مرحله ی اول کلاهبرداری از طریق وام ها :
در مرحله ی اول گروه ها به صورت ۲۴ ساعته پشت سیستم هستند و از شما می خواهند که برای شروع ۳ میلیون واریز کنید . افرادی که در مرحله ی اول این ۳ میلیون را واریز کردند حدود ۱میلیون نفر می باشند و این باور نکردنی می باشد این گروه ها فقط در مرحله ی اول ۳/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ کلاهبرداری خود را انجام دادند که حدود سه هزار میلیارد معادل سه تیلیارد می باشد .
۲ – مرحله ی دوم کلاهبرداری از طریق وام ها :
در مرحله ی دوم این گروه ها تعیین می کند هر فردی به ازای هر ۱۰۰ میلیون تومانی که وام می خواهد بگیرد باید ۶ میلیون بپردازد یعنی اگر شخصی بخواهد ۱ میلیارد تومن وام بگیرد باید ۶۰ میلیون تومن وجه پرداخت کند . بعد از پرداخت این مبلغ این گروه ها به هیچ وجهی دیگر پاسخ گو شما نخواهند بود و اگر شما خیلی پیگیری کنید شاید بعد از ده روز با شما ارتباط می گیرند و به شما اعلام می کنند مبلغی که شما وام درخواست کردید تا ۲۴ ساعت دیگر به حساب شما می نشیند به شرط آن که یک ویدیو رضایت از خودتان گرفته و برای ما ارسال کنید و بعد از ارسال ویدیو تا ۲۴ ساعت دیگر پول در حساب شما است .
۳ – مرحله ی سوم کلاهبرداری از طریق وام ها :
در این مرحله گروه هایی قرار دارند و شما را تشویق به جمع آوری افراد دیگر می کنند . به این صورت که اگر شما ۱۰۰ نفر را لینک خود کنید از این گروه ها ۱ میلیون تومن جایزه دریافت خواهید کرد . سیاست این گروه ها این است که اگر از هر ۱۰۰ نفری که اد می شوند حتی ۱۰ نفر آنها وارد این گودال بشوند مبلغی بسیار زیاد تشکیل می دهند پس تا می توانید این مطلب را گسترده و در بین گروه ها و دوستان خود پخش کنید .
سیاست کلی این گروه ها در کلاهبرداری از طریق وام ها :
ناگفته نماند این گروه ها در دو ماه اول برای جذب افراد بیشتر سود متقاضیان را به صورت کامل و سر وقت ارسال می کنند . بعد از ریختن این سود ها که در چند مرحله انجام می شود بعد از آن گرو ها از شما در خواست ضبط و ارسال ویدیو می کنند که شما در آن ویدیو بگویید که ما تمام مبلغ خود را دریافت کرده ایم . بعد از ضبط این ویدیو این گروه ها دیگر جواب شما را نمی دهند .
مدارک این گرو ها در کلاهبرداری از طریق وام ها
این گرو ها برای جلب رضایت شما ابتدا مدارک و پروانه های کسبی را برای شما ارسال می کنند که تمام اطلاعات این مدارک جعلی می باشد حتی آدرسی که در این مدارک وجود دارد نیز وجود حقیقی ندارد .
اجرای فرمول هیجانی در روانشناسی کلاهبرداری وام ها
این گروه ها گروه های بسیار قدرتمندی هستند که از لحاظ روانشناسی نیز روی افکار متقاضیان کار می کنند و سعی در هیجانی کردن مخاطبان دارند به این منظور این گروه ها سود های شما را که سر وقت ارسال می کنند در همین تایم ها که شما بسیار هیجان زده و خوشحال هستید و قادر به انجام هر کاری می باشید شما را مجاب می کنند تا افرادی دیگر را لینک خود کنید و شما در آن تایم که از هیجان بالایی برخوردار هستید این کار را به بهترین شکل ممکن انجام می دهید و افراد دیگر را گرفتار این کلاهبرداری عظیم می کنید . اگر هر فرد در یک هفته بتواند فقط ۳۰ نفر را وارد این شبکه کند و این ۳۰ نفر هم طی یک ماه بتوانند هر کدام ۲۰ نفر را وارد کنند در کم ترین حالت ممکن این گروه ها می توانند در کم ترین مدت سودی هنگفت را کسب کنند .
شبکه بندی کلاهبرداری از طریق وام ها
شبکه بندی این گروه های کلاهبرداری به قدری قدرتمند می باشد که هر گروه به گروه های دیگر لینک می باشد و هر گروهی وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد . این شبکه طی کلاهبرداران استارت خورد و از طریق افراد دیگر هم به مرور زمان این شبکه قدرتمند تر و وسیع تر می شود و افراد بیشتری در این ماجرا غرق می شوند .
راه های جلوگیری از کلاهبرداری های دیجیتالی :
در این بخش از مقاله در مجله اینترنتی رفیق قصد داریم تا شما را با روش های جلوگیری از این کلاهبرداری ها آشنا کنیم . به شما پیشنهاد می کنیم تا می توانید از گرفتن این نوع وام ها و دنبال کردن این شبکه های اجتماعی خودداری کنید . اما نکاتی هستند که شما می توانید از این کلاهبرداری ها جلوگیری کنید که این نکات عبارتند از :
۱ – بررسی تمام موارد پروانه کسب و کار اشخاص و اسکن کردن کد qr آنها .
۲ – اگر آدرسی در پروانه ی کسب قرار داشت حتما قبل از واریز مبلغ به این مکان مراجعه کنید و از وجود آن مکان مطمئن شوید .
۳ – تمام سعی خود را کنید و افرادی که در این حوضه ها سرمایه گذاری کردند سوالات خود را از آنها بپرسید .
۴ – تمام پروانه های کسب این افراد جعلی بوده و شاید غیر قابل باور باشد که گاهی از نام هایی در این مدارک استفاده می کنند که اشخاص وجود حقیقی ندارند ولی کد ملی آنها صحیح می باشد .