منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست و چه مزایایی دارد ؟
بازارهای گاوی و نزولی اصطلاحاتی هستند که به بازارها به طور کلی و در رابطه با ارزهای دیجیتال به وضعیت بازار گسترده تر ارزهای دیجیتال اشاره می کنند . با توجه به نوسانات ثابت بازار و نوسانات روزانه ، از این اصطلاحات برای توصیف دوره های پایدارتر حرکت عمدتاً صعودی یا نزولی استفاده می شود . نوسانات زیاد (حداقل ۲۰ درصد) در هر دو جهت نشان دهنده تغییرات در بازار ارزدیجیتال می باشد . در این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت که منظور از بازارهای خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست و چگونه این نام خود را به دست آوردند و چگونه آنها را شناسایی کنیم .
منظور از بازار گاوی چیست ؟
بازار صعودی در ارزهای دیجیتال نوعی از بازار می باشند که در آن قیمت ارزهای دیجیتال به طور کلی در حال افزایش می باشد . بازارهای صعودی معمولاً با خوش بینی و اعتماد بالای تریدر ها و سرمایه گذاران مشخص می شوند . در بازارهای سنتی ، بازار صعودی معمولاً با افزایش قیمت سهام مشخص می شوند . از بزرگترین مزایای بازار های گاوی می توان در بول ران ها اشاره کرد برای اطلاعات بیشتر در این رابط مقاله ی بول ران چیست را مطالعه کنید .
نوسانات در بازار های خرسی و گاوی ارزدیجیتال
در این بخش از مقاله ی منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست قصد داریم تا شما را با نوسانات بازار ارزدیجیتال در این زمان ها آشنا کنیم . بسیاری از مردم فکر می کنند که قیمت دارایی های بالا نشانه یک بازار صعودی است ، اما نشانه های دیگری باید در نظر گرفته شوند . به عنوان مثال ، هنگامی که تحلیلگران در مورد “بازار گاوی” صحبت می کنند ، ممکن است به سطوح بالای حجم معاملات ، رشد قوی درآمد یا خوش بینی گسترده در بین سرمایه گذاران اشاره کنند . پاسخ دقیقی برای این موضوع وجود ندارد. به گفته فوربس ، با این حال، گفته میشود که زمانی که قیمت داراییها ۲۰ درصد یا بیشتر افزایش مییابد و برای هفتهها به رشد خود ادامه میدهد، بازار وارد روند صعودی شده است .
علت نام گذاری بازار گاو نرچیست ؟
این اصلاح مربوط به بازار های صعودی می باشند از آن جایی که گاوها با فشار دادن شاخ خود به سمت بالا حمله می کنند . اصطلاح « صعودی » اینگونه به وجود آمد است : زمان و مواقعی که ارزهای دیجیتال به نفع و رو به افزایش قیمت ها به طور وحشتناکی می باشد .
منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست و روند صعودی چیست و چگونه آنها را باید تشخیص دهیم ؟
منظور از بازار های خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست و چگونه صعود آن ها را تشخیص دهیم ؟ در مفهوم گسترده به طور کلی ، روند صعودی زمانی می باشد که قیمت دارایی به طور مداوم در طول زمان در حال افزایش می باشد . راه های مختلفی برای تشخیص روند صعودی وجود دارد . یک از این راه ها این است که به نمودارهای قیمت ها نگاه کنید و الگوهایی مانند « کمهای بالاتر » و « بالاتر » را شناسایی و تحلیل کنید . تحلیل و شناسایی درست شما را به یک تریدر حرفه ای تبدیل می کند . برای اطلاعات بیشتر در این رابط مقاله ی چگونه به یک تریدر حرفه ای تبدیل شویم را مطالعه کنید .
راه های دیگر برای تشخیص روند صعودی بودن بازار
پایین ترین سطح زمانی است که قیمت دارایی به طور مداوم به پایین ترین حد جدید می رسد، اما هر پایین بالاتر از آخرین ها می باشد . اوج های بالاتر زمانی است که قیمت دارایی به طور مداوم به اوج های جدید می رسد و هر اوج بالاتر از نوسانات قبلی می باشد . راه دیگر برای شناسایی روند صعودی بازار ، بررسی میانگین متحرک است . میانگین متحرک یک شاخص فنی است که میانگین قیمت یک دارایی را در یک دوره معین نشان می دهد . به طور کلی ، زمانی که خط میانگین متحرک به سمت بالا شیب دارد ، نشان دهنده یک روند صعودی است . هنگامی که خط میانگین متحرک به سمت پایین حرکت دارد ، نشان دهنده یک روند نزولی است . پامپ ها و دامپ ها مسائلی بسیار مهم در این رابط هستند . به شما پیشنهاد می شود مقاله پامپ و دامپ چیست را مطالعه کنید .
چه چیزی باعث ایجاد بازار صعودی می شود ؟
منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست و چه چیزی باعث ایجاد بازار صعودی می شود ؟ هیچ عامل واحدی وجود ندارد که بتواند بازار ارزدیجیتال صعودی ایجاد کند . در بازارهای سنتی و معمولی ، بازار صعودی معمولاً نتیجه ترکیبی از شاخصهای مثبت اقتصادی مانند نرخ پایین بیکاری ، درآمد قوی شرکتها و افزایش اعتماد مصرفکننده ها می باشد . در بازارهای ارزهای دیجیتال، برخی رویدادهای خبری میتوانند باعث رشد صعودی شوند . به عنوان مثال، قیمت بیت کوین در اواخر سال ۲۰۲۰، همزمان با اعلام پی پال مبنی بر اضافه شدن ۵۰ میلیون دلار بیت کوین به ترازنامه آن، افزایش یافت . در برخی مواقع این خبر ها صحیح و در برخی مواقع کلاهبرداری ازطریق سیگنال ها در ارزدیجیتال محسوب می شوند .
منظور از بازار خرسی چیست ؟
در این بخش از مقاله ی منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست ؟ قصد داریم تا شما را با بازار های خرسی آشنا کنیم . بازار نزولی نوعی از بازار است که در آن قیمت ها به طور کلی در حال کاهش است . بازارهای نزولی معمولاً با بدبینی و اعتماد پایین سرمایه گذار و تریدر مشخص می شوند. در بازارهای سنتی، بازار نزولی معمولاً با کاهش قیمت سهام مشخص می شوند . برخی از سیگنال های بازار نزولی شامل کاهش حجم معاملات ، رشد ضعیف درآمد و بدبینی گسترده در بین سرمایه گذاران است . به طور کلی ، زمانی که قیمت داراییها ۲۰ درصد یا بیشتر کاهش مییابد و برای هفتهها کاهش مییابد ، نشاندهنده یک بازار نزولی یا یک بازار خرسی می باشد . با ما همراه باشید در ادامه با مقاله ی منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست .
علت نام گذاری بازار خرسی چیست ؟
با همراه هستید در این بخش از مقاله منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست تا شما را با علت نام گذاری این بازار آشنا کنیم . شناخته شده است که خرس ها با کشیدن پنجه های خود به سمت پایین حمله و رقبا ی خود را تسلیم می کنند . اصطلاح “نزولی” نیز به این صورت به وجود آمد : برای توصیف نگرش یا چشم اندازی که به نفع کاهش قیمت ها در بازار ارزدیجیتال است .
روند نزولی چیست و چگونه آن را تشخیص می دهید ؟
منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست و چگونه باعث نزول سهام ها می شود ؟ به طور کلی، یک روند نزولی زمانی اتفاق می افتد که قیمت یک دارایی در یک دوره مداوم کاهش می یابد . برخلاف یک بازار صعودی که دارای سطوح پایینتر و اوجهای بالاتر است ، در بازار نزولی ، شما « بالاهای پایینتر » و « پایینهای پایینتر » دریافت میکنید . اوج های پایین تر به معنای افزایش قیمت است ، اما هر بار که قیمت به بالاترین حد جدید می رسد ، از آخرین قیمت پایین تر است . پایین ترین سطح به این معنی است که قیمت ها هر بار کاهش می یابند و به پایین ترین حد خود می رسند . همچنین میتوانید با مطالعه میانگینهای متحرک ، روند نزولی را مشاهده کنید . هنگامی که خط به سمت پایین شیب دارد، معمولاً نشان می دهد که بازار در فاز نزولی قرار دارد .
چه چیزی باعث ایجاد بازار نزولی می شود ؟
در این بخش از مقاله ی منظور از بازار خرسی و گاوی ارزدیجیتال چیست قصد داریم تا شما را این که چه چیزی باعث می شود تا بازار نزولی شود آشنا کنیم . در فضای کریپتو، بازارهای نزولی می توانند توسط رویدادهای خبری مانند عدم قطعیت نظارتی، کلاهبرداری های ICO و هک های بزرگ فعال شوند . به عنوان مثال، قیمت بیت کوین پس از هک کوه Gox در سال ۲۰۱۴ به شدت کاهش یافت .
مطالب مرتبط :